Tartă Cu Cremă De Zmeură

Tartă Cu Cremă De Zmeură
Tarta cremă de zmeură necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 444 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, frișcă grea, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă Cu Zmeură Frangipane, Înghețată Cu Miere Și Zmeură, Tartă Cu Cremă De Zmeură, și Tartă Cu Cremă De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un robot de bucătărie, pulsează migdale și zahăr granulat până la măcinat fin, având grijă să se oprească înainte de a se transforma în unt de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Unt De NuciUnt De Nuci
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați făină și sare și puls pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați unt și puls până când amestecul seamănă cu făină de porumb grosieră. Cu motorul pornit, adăugați ou, gălbenuș de ou și extract de migdale și învârtiți până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Apăsați aluatul uniform în partea de jos (nu părțile laterale) a unui 10-in. tart pan cu jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi scoateți janta.
8
Într-o tigaie mică, aduceți 1. de apă să fiarbă. Puneți ciocolata într-un castron mic de metal. Set castron direct în apă clocotită, opriți de căldură, și se amestecă până la topit. Se amestecă 2 linguri. cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Întindeți ciocolata pe crustă și lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10
Între timp, într-un castron mare, bateți restul de 1/2 cană de cremă până la vârfuri ferme. Bateți în mascarpone, zahăr pudră și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
MascarponeMascarpone
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Răspândiți pe crusta acoperită cu ciocolată. Aranjați zmeura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
12
Serviți tarta imediat sau acoperiți cu folie de plastic și răciți până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista