Șerbet de afine în cupe Tuile
Șerbet de afine în cupe Tuile ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 21 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, afine, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sunny Sherbet Cupe, Șerbet De Afine, și Șerbet De Afine.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti șerbet, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 15 minute sau până când amestecul se răcește, amestecând ocazional.
Așezați amestecul de zahăr, afine, lichior și suc într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până la omogenizare. Apăsați amestecul de afine printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele.
Adăugați smântână în amestecul de afine în castron; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați șerbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați cel puțin 3 ore sau până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a prepara tuiles, combinați 6 linguri de zahăr și următoarele 4 ingrediente (printr-o picătură de sare) într-un castron, amestecând cu un tel.
Adăugați 3 linguri de lapte, vanilie și albuș de ou; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați ulei și unt, amestecând până se combină bine.
Înveliți o foaie de copt cu spray de copt. Folosind degetul, desenați cercuri de 3 (6 inci) la aproximativ 5 inci distanță pe foaia de copt. Puneți 2 linguri de aluat pe fiecare cerc, răspândindu-se pe marginile cercurilor folosind partea din spate a unei linguri.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc. Slăbiți marginile tuilelor cu o spatulă; scoateți din foaia de copt. Lucrând rapid, modelați ușor fiecare tuile peste un borcan de condimente înalt de 4 inci sau un pahar mic de suc pentru a forma o ceașcă festonată superficială; se răcește complet. (Tuiles sunt delicate și trebuie manipulate cu atenție atunci când sunt modelate.) Repetați procedura cu aluatul rămas.
Așezați ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la 1 minut sau până când ciocolata aproape se topește, amestecând până se omogenizează.
Așezați zahărul spumant într-un castron puțin adânc. Înveliți ușor marginile tuilelor cu ciocolată topită folosind o perie mică și presărați ciocolată cu zahăr spumant.
Lăsați să stea 5 minute sau până când este ferm. Puneți 1/2 cană de șerbet în fiecare tuilă.