Tartă Cu Cremă De Dovleac
O porție conține 310 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,01 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 195 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant butterscotch și amestecul de umplere a plăcintei, ouăle, toppingul biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tarta de Pecan Butterscotch cu frisca Scotch-Spiked, Plăcintă Cu Unt De Dovleac Pecan Cu Cremă De Butterscotch, și Cremă De Brânză Și Plăcinte Cu Dovleac Butterscotch.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Așezați crusta de plăcintă într-o tigaie de 10 inci cu fundul detașabil, conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o plăcintă umplută cu o crustă. Apăsați în partea de jos și în sus a tigaiei. Tăiați marginea dacă este necesar. NU PRICK CRUSTA.
Într-un castron mare, bateți ingredientele de umplere cu biciul până se combină bine.
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400 F. dacă este necesar, acoperiți marginea crustei cu benzi de folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. La frigider cel puțin 1 oră sau până la rece.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este cremoasă.
Adăugați topping bătut și amestec de budincă de unt; bate până se omogenizează și devine cremos.
Se întinde peste umplutură.
Într-un castron mic răcit, bateți 1/2 cană frișcă, amestecul uscat de budincă de ciocolată albă și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Umpleți punga de patiserie cu amestec de cremă; țeavă în jurul marginii și Centrului plăcintei.
Se ornează cu jumătăți de pecan. A se păstra acoperit la frigider.