Marinada de sfârșit de vară

Marinada de sfârșit de vară
Marinada de sfârșit de vară este o fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. O porție conține 34 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crengute de rozmarin, usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o marinadă ieftină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cum sa faci cocktail-uri de vin congelate pentru sfârșitul tău de vară bash, Cel Mai Simplu Squash De Vară De Vară, și Marinada Cu Trei Vârfuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați sosul de grătar, vinul, oțetul, usturoiul, cimbrul și rosemary.TO folosiți, adăugați fripturi, cotlete de porc sau pui în marinată, acoperiți și refrigerați până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Gât De PuiGât De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista