Marinada de sfârșit de vară
Marinada de sfârșit de vară este o fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. O porție conține 34 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crengute de rozmarin, usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o marinadă ieftină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cum sa faci cocktail-uri de vin congelate pentru sfârșitul tău de vară bash, Cel Mai Simplu Squash De Vară De Vară, și Marinada Cu Trei Vârfuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați sosul de grătar, vinul, oțetul, usturoiul, cimbrul și rosemary.TO folosiți, adăugați fripturi, cotlete de porc sau pui în marinată, acoperiți și refrigerați până la 8 ore.