Tartă Cu Ciuperci

Tartă Cu Ciuperci
Tarta cu ciuperci necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 450 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 3,07 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână parmezan, frunze proaspăt de cimbru, frunze proaspăt de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 62%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tartă Cu Ciuperci, Tartă Cu Ciuperci, și Tartă Rustică Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 2 tigăi mari la foc mare. Lucrul în loturi împărțiți uleiul de măsline între cele 2 tigăi. Când uleiul este fierbinte, dar nu destul de fumat, adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper gri, adăugați untul în fiecare tigaie și lăsați să se caramelizeze. Odată ce ciupercile au fiert până la jumătate din volumul lor, transferați toate ciupercile în 1 tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotii și usturoiul și gătiți până la maro deschis și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați cimbru până crackles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați crema și aduceți la foc mic. Reduceți crema cu aproximativ jumătate și amestecați parmezanul ras și sucul de lămâie. Opriți flacăra și amestecați rapid oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Scoateți din aragaz și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Adăugați pătrunjel și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
În timp ce amestecul de ciuperci se răcește, întindeți aluatul de patiserie pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Rulați aluatul astfel încât să alinieze o tigaie detașabilă de 10 inci. Tapetați aluatul cu hârtie pergament și umpleți cu fasolea uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
10
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți fasolea și hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
12
Temperatura inferioară a cuptorului la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Când atât umplutura, cât și coaja s-au răcit la temperatura camerei, umpleți coaja cu amestecul de ciuperci și acoperiți cu brânza albastră mărunțită. Aranjați matrița de tartă pe o foaie de prăjituri și coaceți timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire. Feliați în pene și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tart funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Raventos i Blanc De La Finca Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Revista