Carne De Porc Dulce Și Acru Cu Legume

Carne De Porc Dulce Și Acru Cu Legume
Rețeta de porc dulce și acru cu legume ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 22 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 511 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,79 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână făină, ardei iute, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați legume dulci și acre, cum se prepară legume dulci și acre, Tofu Dulce Și Acru Cu Legume, și Legume Dulci Și Acre De Vară pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista