Bețișoare De Pui Bourbon-Melasă
Bețișoarele de pui Bourbon-melasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 673 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Copane De Pui Cu Melasă De Miere, Copane De Pui Cu Melasă De Miere, și Copane de pui cu glazură Bourbon-Dijon.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Se adauga ceapa; saut până la moale, aproximativ 6 minute.
Adăugați următoarele 5 Ingrediente, 1/4 linguriță de piper și pudră de chili. Reduceți focul la mediu-mic; se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 15 minute. Se amestecă bourbon; gatiti pana se incalzeste, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Se amestecă 1 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper în castron. Slăbiți pielea de pe tobe. Frecați amestecul de sare și piper sub piele fără a rupe pielea. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Pregătiți grătarul (foc mediu). Grătiți toiagele până când pielea este crocantă și sucurile curg limpede, întorcându-se pentru a găti toate părțile, aproximativ 25 de minute.
Transferați 1/2 cană sos de grătar într-un castron mic; rezervă.
Ungeți toiagele cu sosul rămas și gătiți până se formează glazura, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați betisoarele în platou și serviți cu sos rezervat.