Bețișoare De Pui Bourbon-Melasă

Bețișoare De Pui Bourbon-Melasă
Bețișoarele de pui Bourbon-melasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 673 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Copane De Pui Cu Melasă De Miere, Copane De Pui Cu Melasă De Miere, și Copane de pui cu glazură Bourbon-Dijon.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adauga ceapa; saut până la moale, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați următoarele 5 Ingrediente, 1/4 linguriță de piper și pudră de chili. Reduceți focul la mediu-mic; se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 15 minute. Se amestecă bourbon; gatiti pana se incalzeste, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
PiperPiper
SosSos
SareSare
4
Se amestecă 1 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper în castron. Slăbiți pielea de pe tobe. Frecați amestecul de sare și piper sub piele fără a rupe pielea. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Copane De PuiCopane De Pui
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pregătiți grătarul (foc mediu). Grătiți toiagele până când pielea este crocantă și sucurile curg limpede, întorcându-se pentru a găti toate părțile, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Transferați 1/2 cană sos de grătar într-un castron mic; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Ungeți toiagele cu sosul rămas și gătiți până se formează glazura, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
SosSos
8
Transferați betisoarele în platou și serviți cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista