Tartă Cu Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați flanul de Avocado. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 210 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 87 de cenți pe porție. Dacă aveți sare, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Tartă Cu Avocado, Flan De Arroz con Leche (tartă cu budincă de orez), și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Filipinez Leche) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 4 (4 uncii) ramekins
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-un blender, combinați jumătate și jumătate, lapte, ou, gălbenuș de ou, cremă de brânză, avocado, sare și piper. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă amestecul în 4 (4 uncii) ramekins.
Aranjați ramekinele într-un vas de copt din sticlă și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale. Acoperiți vasul de copt cu folie.
Coaceți până când crema este setată, aproximativ 1 oră.
Scoateți flanele din cuptor. Se răcește la temperatura camerei, apoi se dă la frigider timp de 1 oră. Aduceți flanele la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire. Se acoperă cu gust de porumb și se servește.
Într-un castron mic, combinați porumbul, coriandrul, ceapa roșie și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper, după gust.