Tartine de vinete și roșii la grătar

Tartine de vinete și roșii la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați vinetele la grătar și Tartina de roșii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 5.6 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 517 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine de grâu, vinete, lămâi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și coulis de roșii, Tartină De Roșii Prăjită, și Heirloom Tomato Tartine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de vinete pe pâinea de grâu, astfel încât să fie acoperită. Deasupra așezați feliile de roșii una lângă alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
GrâuGrâu
2
Tăiați tartina în 4 triunghiuri egale.
3
Așezați bucățile pe o farfurie.
4
Presărați parmezanul ras deasupra și apoi garnisiți cu castravetele feliate, lămâile și pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
5
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii FN nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista