Tartele Cu Spargere De Lămâie

Tartele Cu Spargere De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele cu rafală de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coji de tartă phyllo, caș de lămâie, zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri De Spargere Cu Lămâie, Cupcakes Cu Explozie De Lămâie, și Brioșe cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cașul de lămâie, toppingul bătut și colorantul alimentar, dacă doriți, până se omogenizează. Lingură 1 linguriță umplutură de zmeură în fiecare coajă de tartă. Țeavă sau lingură amestec de lămâie peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Caș De LămâieCaș De Lămâie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Garnisiți fiecare cu o zmeură. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista