Tartele Cu Fructe De Lămâie

Tartele Cu Fructe De Lămâie
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Tartulele cu fructe de lămâie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mure, ou, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 338 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Tartele Ușoare De Fructe De Lămâie, Tartele Cu Ricotta De Fructe De Pădure, și Tartele de vară cu fructe de pădure.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați foaia de patiserie înghețată pe o suprafață de lucru prăfuită cu făină. Se lasă să se dezghețe timp de 2 până la 3 minute. Folosind un tăietor rotund de 1 1/2 până la 2 inci sau tăietor de biscuiți, tăiați 12 bucăți rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
BiscuițiBiscuiți
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Așezați rondele de patiserie pe foaia de copt pregătită. Folosind un cookie rotund puțin mai mic sau un tăietor de biscuiți, tăiați cercurile interioare în fiecare rundă de patiserie, lăsându-le la locul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Periați fiecare rundă de patiserie cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se umflă, 13 până la 15 minute. Se lasă să se răcească complet înainte de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați în jurul cercului interior mic al fiecărei runde de patiserie și împingeți-l ușor în jos. Umpleți fiecare tartlet cu caș de lămâie și deasupra cu o mure. Praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MureMure
Caș De LămâieCaș De Lămâie
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista