Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele de bezea de Mango. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 830 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare kosher grosieră, mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartele Cu Bezea Cu Lămâie, Tartele Cu Bezea Cu Lămâie, și Tartele Cu Bezea Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Folosind furculița, amestecați făina, 1/2 cană zahăr pudră, unt topit și nucă de cocos într-un castron mediu până se formează aluatul. Împărțiți în 6 bucăți egale. Apăsați fiecare piesă pe partea inferioară și în sus a tăvii de tartlet cu diametrul de 4 1/2 inch cu fundul detașabil. Răciți crustele 30 de minute. faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Nucă De Cocos
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți crustele până devin aurii, apăsând cu lingura dacă se formează bule, aproximativ 25 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pur aprox. e 2 mango în procesor. Măsurați 13/4 căni piure; se amestecă în condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Condimente
4
Se transferă în castron; acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă sucul de lămâie într-o cratiță mică; presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă la foc mic doar până se dizolvă gelatina, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
7
Se ia de pe foc.
8
Bateți laptele condensat, apoi piureul de mango condimentat. Împărțiți umplutura între crustele răcite. Se răcește cel puțin 3 ore și până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Piure De Mango
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Folosind mixerul electric, amestecați albușurile de ou și sarea grosieră într-un castron mare. Adăugați treptat 1 1/2 căni de zahăr pudră; bateți până se formează vârfuri tari, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Sare Grosieră
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
10
Lingura bezea deasupra tartlets sau țeavă deasupra tartlets folosind sac de patiserie prevăzute cu vârful stea mare. Folosind lanterna Butan, bezea ușor maro. (Alternativ, puneți tartulele în cuptorul de 500 de metri pătrați până când bezea devine aurie în pete, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea, aproximativ 3 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
Cuptor
11
Garnisiți cu felii de mango rămase și crenguțe de mentă.