Sandvișuri Cu Somon Afumat

Sandvișuri Cu Somon Afumat
Sandvișurile cu somon afumat sunt o pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați roșii, cremă de brânză, pâine pumpernickel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Ceai De Somon Afumat, Sandvișuri Cu Ceai De Somon Afumat, și Sandvișuri cu somon afumat și ceai Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Lingura într-un castron; se amestecă în mărar și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Împărțiți amestecul de somon uniform între 2 felii de pâine; acoperiți fiecare cu 2 felii de roșii, 4 felii de castraveți și 1 felie de pâine. A se păstra în pungi mici cu fermoar la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
CastraveteCastravete
SomonSomon
PâinePâine
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista