Tarte cu smochine, brânză și dulce de Leche (Pasteles de Brevas, Queso y Arequipe)
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 383 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,51 USD pe porție. Un amestec de brânză columbiană), foietaj, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Pan de Banano y Arequipe) pâine Bananan și Dulce de leche, și Dulce de leche și rulou de nucă de cocos (Pionono de Arequipe Y Coco) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați bucățile de foietaj pe foaia de copt.
Amestecați crema de brânză și queso fresco într-un castron mic.
Întindeți amestecul de cremă de brânză deasupra produselor de patiserie, lăsând o margine de aproximativ 1 inch.
Adăugați arequipe deasupra brânzei și așezați jumătate de smochin deasupra arequipe.
Ungeți marginea tartei cu oul.
Coaceți aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când patiseria se rumeneste.