Tarte cu ciuperci și ardei prăjiți

Tarte cu ciuperci și ardei prăjiți
Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $2.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 116 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, ou, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ardei roșu prăjit și tarte cu ouă, Burritos cu ou, ciuperci și ardei roșu prăjit, și Salată De Ciuperci Cu Ardei Prăjiți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Împărțiți aluatul de arpagic în 5 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Așezați fiecare porție între două foi de folie de plastic; rulați într-un cerc de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Scoateți foaia superioară de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Așezați fiecare cerc de aluat, cu folie de plastic în sus, într-o tigaie rotundă de 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei; pliați excesul de crustă înapoi și apăsați. Pătrundeți ușor fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță; congelați 10 minute. Căptușiți fundul aluatului cu folie; acoperiți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă 15 minute; îndepărtați greutățile și folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Periați crustele cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Combinați 1 cană de apă clocotită și ciuperci porcini într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, rezervând ciuperci și 1/4 cană lichid. Se toaca marunt ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați șalotă; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
13
Adăugați ciuperci cremini și shiitake; gatiti 8 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
14
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se amestecă ciupercile porcini, vinul și cimbru; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
15
Adăugați rezervat 1/4 cană înmuiere lichid, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Reduceți căldura; gatiti 3 minute. Se amestecă pătrunjelul, sucul, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Împărțiți amestecul de ciuperci uniform între crustele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
17
Combinați 2 linguri de brânză și următoarele 4 ingrediente (prin albuș de ou), amestecând cu un tel; împărțiți amestecul uniform între tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
18
Presărați blaturile uniform cu ardei grași și brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
19
Așezați torturile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
20
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
21
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Ingrediente

1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș12 lingurițe de pudră de usturoiardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier5creveți și cu veneAluat de arpagicAluat de arpagic1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci cremini, felii subțiriciuperci cremini, felii subțiri12 lingurițe de pudră de usturoiMuștar DijonMuștar Dijon141 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 cană ciuperci porcini uscate (aproximativ1/2 cană ciuperci porcini uscate (aproximativ1lingura. otet de vin rosupachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri1lingura. otet de vin rosualbus de oualbus de ou23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic proaspăt tocat măruntarpagic proaspăt tocat mărunt12 lingurițe de pudră de usturoipătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmjumătate și jumătatejumătate și jumătate1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2% lapte evaporat cu grăsimi reduse2% lapte evaporat cu grăsimi reduse23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmVin MadeiraVin Madeira33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmParmigiano ras-brânză Reggiano, împărțităParmigiano ras-brânză Reggiano, împărțită791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei grași roșii prăjiți îmbuteliați tocațiardei grași roșii prăjiți îmbuteliați tocați23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă eșalotă tocateceapă eșalotă tocate991 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.capace de ciuperci shiitake, feliate subțirecapace de ciuperci shiitake, feliate subțire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista