Tarte cu ciuperci și ardei prăjiți
Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $2.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 116 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, ou, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ardei roșu prăjit și tarte cu ouă, Burritos cu ou, ciuperci și ardei roșu prăjit, și Salată De Ciuperci Cu Ardei Prăjiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Împărțiți aluatul de arpagic în 5 porții egale.
Așezați fiecare porție între două foi de folie de plastic; rulați într-un cerc de 6 inci.
Scoateți foaia superioară de folie de plastic.
Așezați fiecare cerc de aluat, cu folie de plastic în sus, într-o tigaie rotundă de 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei; pliați excesul de crustă înapoi și apăsați. Pătrundeți ușor fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță; congelați 10 minute. Căptușiți fundul aluatului cu folie; acoperiți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă 15 minute; îndepărtați greutățile și folia.
Periați crustele cu muștar.
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Combinați 1 cană de apă clocotită și ciuperci porcini într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, rezervând ciuperci și 1/4 cană lichid. Se toaca marunt ciupercile.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șalotă; gatiti 1 minut.
Adăugați ciuperci cremini și shiitake; gatiti 8 minute, amestecand ocazional.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se amestecă ciupercile porcini, vinul și cimbru; gatiti 1 minut.
Adăugați rezervat 1/4 cană înmuiere lichid, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Reduceți căldura; gatiti 3 minute. Se amestecă pătrunjelul, sucul, piperul și sarea.
Împărțiți amestecul de ciuperci uniform între crustele pregătite.
Combinați 2 linguri de brânză și următoarele 4 ingrediente (prin albuș de ou), amestecând cu un tel; împărțiți amestecul uniform între tarte.
Presărați blaturile uniform cu ardei grași și brânză rămasă.
Așezați torturile pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute.