Tarte Cu Ciocolată Și Banane

Tarte Cu Ciocolată Și Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturile cu ciocolată și banane. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 327 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de banane, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciocolata alba-banana Creme Brulee Tarte, Banana Berry Tarte, și Tarte Cu Cremă De Banane Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, zahărul și sarea într-un castron. Bateți în ou, apoi făină, 1/4 cană la un moment dat, până obțineți un aluat shaggy (se ține împreună, dar nu este neted sau elastic). Se pudrează o suprafață cu făină, se transferă aluatul la suprafață și, cu degetele ușor făinoase, se frământă o dată sau de două ori până se formează un aluat lipicios. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați cel puțin 40 de minute. Împărțiți aluatul în jumătate; rezervați jumătate pentru torturile de marțipan de zmeură sau congelați, bine învelite, pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
MarțipanMarțipan
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Încălziți cuptorul la 350 de bucăți F. Împărțiți aluatul rămas în 4 bucăți și, cu vârful degetelor ușor înfăinate, apăsați 1 bucată în fiecare dintre cele 4 tigăi de tartă de 3 inci, lucrând aluatul uniform pe părți. (Dacă aluatul se rupe pe fund, neteziți aluatul peste gaură pentru a-l închide.) Prick patiserie de-a lungul partea de jos cu o furculiță de mai multe ori. Apăsați ușor un pătrat mic de folie în fiecare coajă de patiserie (nu apăsați tare) și acoperiți fiecare cu 1 lingură de orez nefiert sau fasole uscată (pentru a preveni umflarea patiseriei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Fasole UscatăFasole Uscată
AluatAluat
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
3
Așezați pe o foaie de copt; coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Scoateți folia și orezul din cojile de patiserie; aruncați. Întoarceți crusta la cuptor. Gatiti pana devin aurii, inca aproximativ 9 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
1
Bateți smântâna cu vanilia și zahărul granulat până la rigidizare. Bateți în jumătate de banană, piure bine, apoi pliați în ciocolată. Împărțiți umplutura între cruste; refrigerați 1 oră. Împrăștiați zahărul brun uniform pe fundul unei mici tigaie antiaderentă, apoi feliați banana rămasă pe jumătate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
BananeBanane
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Căldură la scăzut. Când feliile de banane încep să sfârâie, amestecați pentru a acoperi cu zahăr. Când feliile de banane devin translucide în jurul marginilor, răsturnați-le. Gatiti pana cand feliile se rumenesc si se caramelizeaza pe ambele parti. Completați fiecare tartă cu 3 felii de banane și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
ZahărZahăr
3
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista