Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturile cu ciocolată și banane. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 327 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de banane, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciocolata alba-banana Creme Brulee Tarte, Banana Berry Tarte, și Tarte Cu Cremă De Banane Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați untul, zahărul și sarea într-un castron. Bateți în ou, apoi făină, 1/4 cană la un moment dat, până obțineți un aluat shaggy (se ține împreună, dar nu este neted sau elastic). Se pudrează o suprafață cu făină, se transferă aluatul la suprafață și, cu degetele ușor făinoase, se frământă o dată sau de două ori până se formează un aluat lipicios. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați cel puțin 40 de minute. Împărțiți aluatul în jumătate; rezervați jumătate pentru torturile de marțipan de zmeură sau congelați, bine învelite, pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Marțipan
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Folie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
2
Încălziți cuptorul la 350 de bucăți F. Împărțiți aluatul rămas în 4 bucăți și, cu vârful degetelor ușor înfăinate, apăsați 1 bucată în fiecare dintre cele 4 tigăi de tartă de 3 inci, lucrând aluatul uniform pe părți. (Dacă aluatul se rupe pe fund, neteziți aluatul peste gaură pentru a-l închide.) Prick patiserie de-a lungul partea de jos cu o furculiță de mai multe ori. Apăsați ușor un pătrat mic de folie în fiecare coajă de patiserie (nu apăsați tare) și acoperiți fiecare cu 1 lingură de orez nefiert sau fasole uscată (pentru a preveni umflarea patiseriei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
Fasole Uscată
Aluat
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
3
Așezați pe o foaie de copt; coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Scoateți folia și orezul din cojile de patiserie; aruncați. Întoarceți crusta la cuptor. Gatiti pana devin aurii, inca aproximativ 9 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
1
Bateți smântâna cu vanilia și zahărul granulat până la rigidizare. Bateți în jumătate de banană, piure bine, apoi pliați în ciocolată. Împărțiți umplutura între cruste; refrigerați 1 oră. Împrăștiați zahărul brun uniform pe fundul unei mici tigaie antiaderentă, apoi feliați banana rămasă pe jumătate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Ciocolata
Vanilie
Banane
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Căldură la scăzut. Când feliile de banane încep să sfârâie, amestecați pentru a acoperi cu zahăr. Când feliile de banane devin translucide în jurul marginilor, răsturnați-le. Gatiti pana cand feliile se rumenesc si se caramelizeaza pe ambele parti. Completați fiecare tartă cu 3 felii de banane și serviți.