Tarte cu brânză pesto

Tarte cu brânză pesto
Reteta Tarte pesto cu branza se poate face in aproximativ 20 de minute . O porție conține 63 de calorii , 1 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 12 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pesto, parmezan, roșii și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare includ tarte cu pesto cu brânză de 20 de minute , tarte cu sparanghel și ridichi umplute cu pesto și ricotta și tarte cu migdale ierburi cu pesto de păpădie, fontina cu trufe și smochine .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați roșiile, maioneza, brânzeturile, pesto și ardeiul. Turnați lingurițe pline în coji de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix
2
Se aseaza pe o tava de copt neunsa.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați
3
Coaceți la 350° timp de 8-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)

Vin recomandat: Port

Portul sunt alegerile mele de top pentru Tart. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Catherman's Port. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Portul NV Catherman
Portul NV Catherman
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista