Tartar De Somon
Tartarul de somon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 238 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână file de somon, arpagic, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 40%. Încercați Tartar De Somon, Tartar De Somon, și Tartar De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați somonul pe o farfurie; congelați până se răcește bine, aproximativ 20 de minute.
Feliați subțire somonul pe lungime în foi de 1/8 " lățime.
Tăiați fiecare foaie în benzi lungi de 1/8".
Tăiați benzile transversal în cuburi de 1/8".
Puneți somonul într-un castron mediu.
Adăugați castraveți și următoarele 9 ingrediente și aruncați pentru a combina. Condimentează Tartarul după gust cu sare și piper.
Transferați Tartarul într-un castron și serviți cu chipsuri.
Per porție: 181 calorii, 9 g grăsimi, 0,1 g fibre
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.