Kumquat Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 425 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 69 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gălbenuș de ou, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tarta Kumquat, Tarta Cu Kumquat Și Afine, și Kumquat Mojito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați untul și zahărul de cofetărie într-un castron de mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete. Împărțiți și răzuiți fasolea de vanilie și adăugați resturi în castron, rezervând păstăi pentru o altă utilizare. Setați mixerul la viteză medie-mică și amestecați până când untul este ușor și pufos, aproximativ 2 minute, răzuind după cum este necesar. Cu mixerul în funcțiune, adăugați gălbenușuri pe rând, răzuind vasul între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați făina de tort și sarea și amestecați la foc mic până se încorporează complet, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Transferați pe o placă ușor făinată, bateți într-un cerc de 4 inci, înfășurați în plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F. când este gata să se rostogolească, pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la 1/8 inch grosime, rotind des pentru a menține aluatul cât mai circular posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați o tigaie cu formă de arc de 8 inci în mijlocul aluatului și tăiați un cerc cu un centimetru mai mare decât tigaia din jurul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Scoateți tigaia și centrați aluatul în ea, netezindu-l în fund. Nu vă faceți griji dacă se rupe sau se pliază peste sine; aluatul este foarte iertător și îl puteți patch după cum aveți nevoie. Asigurați-vă că aveți un unghi drept frumos în jurul marginii și aplatizați aluatul suplimentar pe marginea tigaiei. Măsurați cu o riglă pentru a vă asigura că are o înălțime de un centimetru până la capăt, tăind cu un cuțit, dacă este necesar. Dock partea de jos a crustei cu o furculiță, cuțit paring de tester tort, apoi se congela până la solid, cel puțin zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați crusta în centrul cuptorului și coaceți timp de 10 minute, apoi întoarceți și coaceți pentru alta
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Dacă crusta a clocotit când mergeți să o întoarceți, apăsați ușor bulele în jos cu mâna, folosind o mănușă de cuptor sau un prosop de bucătărie uscat. Puneți crusta deoparte până se răcește complet, cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
9
Scoateți inelul exterior din tava cu arc. Dacă folosiți, puneți gemul sau marmelada într-o cratiță mică și încălziți la foc mic până la lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se toarnă în crustă și se întinde uniform cu o mică spatulă offset sau cu spatele unei linguri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
1
Așezați kumquats într-un blender și amestecați până se curăță fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se pune într-o cratiță medie, se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-un castron mic și bateți până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă în piure de kumquat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați ouăle și gălbenușurile și bateți pentru a combina. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu. Setați un cronometru timp de două minute, dar nu îl porniți încă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți amestecul de kumquat la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul fierbe, aproximativ 5 minute. Odată ce amestecul începe să fiarbă, porniți cronometrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
7
Bateți constant în timp ce amestecul fierbe pentru a găti amidonul de porumb, având grijă să nu ardeți pe fund. Odată ce cronometrul se stinge, scoateți imediat de pe foc și amestecați untul și uleiul de măsline. Odată încorporat, apăsați prin strecurătoare în castron, aruncând solidele. Răzuiți umplutura în crustă și întindeți uniform cu o mică spatulă offset sau partea din spate a unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se pune la frigider și se lasă să se fixeze cel puțin două ore înainte de feliere.
9
Pentru a servi, legănați mai întâi un cuțit mare de bucătar prin crustă și apoi prin mijloc. Trageți cuțitul direct și ștergeți-l înainte de a face următoarea tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Scoateți pe farfurii cu un server de tort sau un cuțit de bucătar întors lateral. Tarta poate fi păstrată până la 3 zile la frigider, bine învelită.