Tarta Franceză Cu Mere

Tarta Franceză Cu Mere
Tarta franceză de mere este o rețetă mediteraneană care servește 6. Acest desert are 569 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți apă cu gheață, zahăr, calvados și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta Franceză Cu Mere, Tarta Franceză Cu Mere, și Tarta Franceză Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru patiserie, Așezați făina, sarea și zahărul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel. Pulsați câteva secunde pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați untul și pulsați de 10 până la 12 ori, până când untul este în bucăți mici de mărimea mazării. Cu motorul pornit, turnați apa cu gheață pe tubul de alimentare și pulsați până când aluatul începe să se unească. Aruncați pe o scândură făinoasă și frământați rapid într-o bilă. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
MazăreMazăre
FolieFolie
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o tigaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Rotiți aluatul puțin mai mare de 10 pe 14 inci. Folosind o riglă și un cuțit mic, tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Așezați aluatul pe tigaia pregătită și dați-l la frigider în timp ce pregătiți merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Cojiți merele și tăiați-le în jumătate prin tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
8
Scoateți tulpinile și miezurile cu un cuțit ascuțit și un balon de pepene galben. Feliați merele în cruce în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
CuțitCuțit
9
Așezați felii de mere suprapuse în diagonală pe mijlocul tartei și continuați să faceți rânduri diagonale pe ambele părți ale primului rând până când patiseria este acoperită cu felii de mere. (Tind să nu folosesc capetele mărului pentru a face aranjamentul frumos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
10
Se presară cu 1/2 cană plină de zahăr și se pune cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
11
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră, până când patiseria se rumeneste și marginile merelor încep să se rumenească. Rotiți tigaia o dată în timpul gătitului. Dacă patiseria se umflă într-o zonă, tăiați o mică fantă cu un cuțit pentru a lăsa aerul să iasă. Nu-ți face griji! Sucurile de mere vor arde în tigaie, dar tarta va fi bine! Când tarta este gata, încălziți jeleul de caise împreună cu Calvados și periați merele și patiseria complet cu amestecul de jeleu. Slăbiți Tarta cu o spatulă metalică, astfel încât să nu se lipească de hârtie. Se lasă să se răcească și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
CaiseCaise
MărMăr
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista