Tarta Franceză Cu Mere
Tarta franceză de mere este o rețetă mediteraneană care servește 6. Acest desert are 569 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți apă cu gheață, zahăr, calvados și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta Franceză Cu Mere, Tarta Franceză Cu Mere, și Tarta Franceză Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru patiserie, Așezați făina, sarea și zahărul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel. Pulsați câteva secunde pentru a combina.
Adăugați untul și pulsați de 10 până la 12 ori, până când untul este în bucăți mici de mărimea mazării. Cu motorul pornit, turnați apa cu gheață pe tubul de alimentare și pulsați până când aluatul începe să se unească. Aruncați pe o scândură făinoasă și frământați rapid într-o bilă. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o tigaie cu hârtie pergament.
Rotiți aluatul puțin mai mare de 10 pe 14 inci. Folosind o riglă și un cuțit mic, tăiați marginile.
Așezați aluatul pe tigaia pregătită și dați-l la frigider în timp ce pregătiți merele.
Cojiți merele și tăiați-le în jumătate prin tulpină.
Scoateți tulpinile și miezurile cu un cuțit ascuțit și un balon de pepene galben. Feliați merele în cruce în felii groase de 1/4 inch.
Așezați felii de mere suprapuse în diagonală pe mijlocul tartei și continuați să faceți rânduri diagonale pe ambele părți ale primului rând până când patiseria este acoperită cu felii de mere. (Tind să nu folosesc capetele mărului pentru a face aranjamentul frumos.)
Se presară cu 1/2 cană plină de zahăr și se pune cu untul.
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră, până când patiseria se rumeneste și marginile merelor încep să se rumenească. Rotiți tigaia o dată în timpul gătitului. Dacă patiseria se umflă într-o zonă, tăiați o mică fantă cu un cuțit pentru a lăsa aerul să iasă. Nu-ți face griji! Sucurile de mere vor arde în tigaie, dar tarta va fi bine! Când tarta este gata, încălziți jeleul de caise împreună cu Calvados și periați merele și patiseria complet cu amestecul de jeleu. Slăbiți Tarta cu o spatulă metalică, astfel încât să nu se lipească de hârtie. Se lasă să se răcească și se servește cald sau la temperatura camerei.