Tarta Farro Savuroasă
Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție conține 246 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, nucșoară, ricotta din lapte integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Farro Savuros, Dulce Tarta Farro, și Tarta Cu Pere Savuroase.
Instrucțiuni
Gatiti farro intr-o oala de 2 pana la 3 litri cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 10 minute; se scurge într-o sită și se răcește la temperatura camerei.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. vasul cu unt și acoperiți ușor cu pesmet, eliminând excesul.
Topiți untul (2 linguri) într-o tigaie mică și grea la foc mic și gătiți usturoiul, amestecând, 1 minut, apoi transferați într-un castron mediu. Se amestecă farro, ricotta, ou întreg, gălbenușuri, Parmigiano-Reggiano, pătrunjel, sare, piper și nucșoară până se combină bine. Lingura amestec în vas și se coace până când doar set și de sus este de aur PAL, 35 la 45 de minute. Se răcește să se încălzească pe un raft.
Tăiați în pene și serviți.
* Disponibil la farawayfoods.com.