Tarta de lamaie cu crusta de nuca de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de lămâie cu crustă de cocos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de zahăr, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cremă de lămâie și tartă de fructe de pădure cu crustă de nucă de cocos, Tarta de Mango cu crusta de cocos, și Tarta de lamaie cu crusta de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți caș: într-o tigaie, bateți gălbenușurile, coaja, sucul, zahărul și sarea. Gatiti la foc mediu, batand constant, pana cand amestecul se ingroasa, 8-10 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă în unt, câte o bucată, până se topește. Se strecoară într-un castron. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafața cașului. La frigider cel puțin 4 ore.
Faceți crustă: amestecați nuca de cocos, firimiturile și untul până se omogenizează. Apăsați ferm pe părțile inferioare și în sus ale unei tigaie de 10 inci. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Coaceți crusta până la aur, 15 până la 20 de minute.
Se lasă să se răcească pe un raft.
Răspândiți cașul în crustă.
Scoateți tarta din tigaie; feliați și serviți.