M-A Făcut Să Iubesc Tortul Cu Dovleac

M-A Făcut Să Iubesc Tortul Cu Dovleac
Made Me Love tort de dovleac este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cuișoare măcinate, praf de copt, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Granola Baruri Făcute Cu Dragoste, Dovleac Ciocolata Chip Bundt Tort {Bundts Făcut Mai Bine}, și Făcut cu dragoste: cartea de bucate a familiei Meals on Wheels și Green Chile Posole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se toarnă laptele într-un castron mic și se amestecă oțetul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Amestecați făina împreună cu ovăzul laminat, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Bateți zahărul alb, zahărul brun, uleiul vegetal, untul, amestecul de lapte și vanilia împreună într-un bol de amestecare până se omogenizează și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Adăugați dovleacul și bateți din nou până se omogenizează. Se amestecă treptat amestecul de făină până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
6
Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
7
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul se rumeneste și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Se răcește pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Între timp, amestecați glazura cu 1/4 linguriță de scorțișoară într-un castron. Când tortul este complet rece, se întinde deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista