Tarta cu Pinwheel de prune necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 319 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, extract de vanillan, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, și Tarta Cu Prune.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare și bateți la viteza medie a unui mixer timp de 2 minute sau până când amestecul este ușor și pufos.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați 1 ou și bateți la viteză mare timp de 1 minut sau până când amestecul este foarte neted. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați făina și sarea și adăugați la amestecul de zahăr, bătând la viteză mică doar până când amestecul de făină este umed. Formați ușor aluatul într-o bilă pe folie de plastic rezistentă și acoperiți cu folie de plastic suplimentară. Congelați Aluatul 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Scoateți foaia de jos a foliei de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Așezați aluatul pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit și îndepărtați foaia superioară de folie de plastic. Aranjați feliile de prune peste aluat, lăsând o margine de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Combinați jeleul de coacăze roșii și 2 linguri de apă într-un vas mic pentru microunde și gătiți la foc mare timp de 30 de secunde sau până când jeleul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Coacăze Roșii
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
5
Ungeți amestecul de jeleu topit peste prune. Îndoiți marginea de aluat de 3 inci peste prune, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi parțial prunele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
6
Combinați 1 ou și 1 linguriță de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Ungeți aluatul cu amestec de ouă și presărați cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado Zahăr
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Tarta rece pe tigaie timp de 5 minute. Glisați cu grijă tarta pe un platou folosind o spatulă.