Tarta cu pere Seckel cu crema Poire William
Tarta de pere Seckel cu Poire William Cream ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 226 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați poire william, fasole de vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tarta cu pere Seckel cu crema Poire William, Seckel Pear Cremă Cu Coajă Moale Tartă, și Pere Seckel pocate cu rodie, brânză Cabrales și înghețată de ardei Szechuan.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul pe o suprafață făinată cu un sucitor făinat într-un dreptunghi de 20 x 8 inci, suprafață de refacere, după cum este necesar.
Transferați în tava de tartă, fixând ușor aluatul în tigaie fără a vă întinde. Tăiați consola la 3/4 inch, tăind colțurile. Îndoiți consola spre interior pentru a întări partea, apoi tăiați la același nivel cu marginea tigaiei. Rezervați excesul de patiserie pentru o altă utilizare, dacă doriți. Înțepați fundul cojii de tartă peste tot cu o furculiță și răciți până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă, apoi coaceți până când părțile laterale sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați folia și greutățile și coaceți coaja până se rumenesc peste tot, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Se răcește complet în tigaie.
Puneți vinul într-o oală largă de 4 litri și puneți peste el o sită căptușită cu o cârpă de sac de făină umezită. Grătar Bartlett pere (inclusiv piele) pe găuri mari de o cutie răzătoare în pânză, apoi buchet până pânză în jurul amestec și stoarce cât mai mult suc clar posibil prin pânză în tigaie cu vin. Aruncați solidele rămase în pânză.
Transferați amestecul de vin într-o măsură de 2 căni și adăugați suficientă apă, dacă este necesar, pentru a aduce total la 2 căni de lichid, apoi reveniți la tigaie și amestecați zahărul.
Curățați cu grijă perele Seckel, lăsând tulpinile intacte, apoi treceți prin fund cu vârful cojitorului de legume sau cu un cuțit mic pentru a îndepărta semințele.
Aduceți amestecul de vin la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi adăugați pere, în 1 strat, dacă este posibil. Se fierbe la foc mic, bine acoperit, întorcându-se ocazional, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Transferați cu grijă perele cu o lingură cu fante într-un suport așezat peste o tigaie cu 4 fețe pentru a le scurge și răci, așezându-le în poziție verticală.
Transferați siropul de pere într-o măsură curățată de 2 căni, adăugând orice sucuri din tigaie sub pere (veți avea 1 1/4 până la 1 1/2 cană sirop) și rezervați pentru cremă de patiserie și glazură.
Bateți gălbenușurile de ou și amidonul de porumb într-un castron mic, apoi amestecați în 1 cană de sirop de pere.
Transferați într-o cratiță mică și răzuiți semințele din boabele de vanilie, rezervând păstăi pentru o altă utilizare. Aduceți la fierbere la foc mediu, șoptind, apoi gătiți, șoptind, 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în poire William și unt.
Se transferă într-un castron și se răcește complet, suprafața acoperită.
Se amestecă împreună poire William și gelatina într-un castron foarte mic și se lasă să stea 1 minut.
Aduceți siropul de pere rămas la fiert într-o cratiță grea foarte mică, apoi fierbeți, dacă este necesar, până se reduce la aproximativ 1/3 cană. Se amestecă amestecul de gelatină până se dizolvă.
Scoateți partea laterală a tigaiei.
Bateți crema de patiserie răcită pentru a slăbi, apoi întindeți-o în coajă. Stați perele în poziție verticală pe crema de patiserie, aranjându-le în 8 rânduri de 2 sau
Când glazura s-a răcit și s-a îngroșat ușor (pentru a accelera răcirea, puneți tigaia într-o baie de gheață), periați-o pe pere. Dacă gelurile de glazură în tigaie, reîncălziți foarte scurt.
* Coaja de tartă poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată (acoperită odată rece) la temperatura camerei.* Perele Seckel pot fi braconate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite slab.* Crema de patiserie poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, suprafața acoperită. * Tarta asamblată poate fi păstrată la temperatura camerei 1 oră sau răcită 4 ore.