Tapenadă Verde De Măsline Și Migdale

Tapenadă Verde De Măsline Și Migdale
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și condiment primar? Tapenada verde de măsline și migdale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 535 calorii, 9g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de capere, neambalate, la 6 hamsii ambalate cu sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tapenadă verde de măsline și migdale, Tapenadă verde de măsline, busuioc și migdale, și Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!).

Instrucțiuni

1
Tăiați măslinele cu un cuțit; pus deoparte. Dacă utilizați hamsii ambalate cu sare, spălați hamsiile în mai multe schimbări de apă. Separați fileurile trecând un cuțit sau degetul de-a lungul coloanei vertebrale; îndepărtați orice oase mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Puneți măslinele fără sâmburi, hamsiile, migdalele, usturoiul, caperele, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie; procesați până se formează o pastă grosieră. Itmakes un topping picant pentru tarte savuroase și pizza și este delicios aruncat cu paste, împreună cu un pic de ulei de măsline și unele brânză proaspătă de capră. Brennan introduce, de asemenea, această tapenadă sub pielea unui piept de pui ca un stimulent de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Dimensiune
2
pe Tbs., Calorii
1
50, grăsime
2
5, Calorii Grase
1
45, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
1, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
135, colesterol
6
0, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
1, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista