Talpă În Sos De Unt

Talpă În Sos De Unt
Sole în sos de unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 887 calorii, 28G de proteine, și 77g de grăsime. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Talpă cu sos de unt de lămâie, Talpă cu sos de unt de tarhon, și Meuniere De Talpă Cu Sos De Caper De Unt Rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fileurile în ou bătut, apoi în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
OuăOuă
2
Într-o friteuză electrică, încălziți uleiul la 375 grade F (190 grade C). Prăjiți peștele până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Transferați într-un vas și păstrați-l la cald.
4
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se adaugă usturoiul și se sotează timp de 1 până la 2 minute. Se amestecă bulionul de pui, vinul și sucul de lămâie; aduceți la fierbere. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
VinVin
6
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
7
Serviți sosul de unt peste fileurile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
UntUnt
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista