Talpă umplută cu șofran: Sogliole Ripiene este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 356 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, frunze de dafin, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Talpă Umplută, Fructe De Mare Umplute Unic, și Talpă umplută cu creveți.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați capetele și oasele de pește, ceapa cu cuișorul, morcovul, țelina, frunza de dafin, boabele de piper, sarea și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se adaugă 1 litru de apă și se aduce la fierbere. Se fierbe timp de 30 de minute, până când lichidul este redus cu puțin mai puțin de jumătate. Se strecoară lichidul într-o cratiță mică și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Condimentează fileurile de talpă cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fileuri De Talpă
4
Așezați câteva frunze de spanac pe 1 parte a fiecărui file. Împărțiți carnea de crab uniform între cele patru fileuri și întindeți-o peste spanac. Se acoperă cu o parte din stafide și nuci de pin și se rostogolește fiecare file. Asigurați-vă cu o scobitoare sau un șir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Crabmeat
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
5
Într-un mortar și pistil, combinați șuvițele de șofran cu zahărul și zdrobiți împreună pentru a forma o pastă nisipoasă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
6
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați fileurile de talpă umplute și gătiți pe toate părțile până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Între timp, aduceți bulionul de pește la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Talpă
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Îndepărtați mănunchiurile de pește pe o farfurie și adăugați fumetul clocotit, răzuind fundul tăvii sotate cu o lingură de lemn pentru a disloca orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați amestecul de șofran și Prosecco și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la jumatate,apoi adaugati untul, putin cate putin, pana cand este absorbit. Întoarceți mănunchiurile de pește în tigaie pentru a le încălzi, apoi serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosecco
șofran
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.