Taitei cu carne de porc și Ramen cu aragaz lent

Taitei cu carne de porc și Ramen cu aragaz lent
Rețeta Slow-Cooker Gingered porc și Ramen fidea ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 8 ore și 30 de minute. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 248 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, păstăi de mazăre de zăpadă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fidea Ramen De Pui Cu Aragaz Lent, Ramen De Porc Cu Aragaz Lent, și Supă japoneză de porc și Ramen cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rezervați fidea din amestecuri de supă. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, combinați carnea de porc și conținutul pachetelor de condimente din amestecurile de supă de tăiței; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PastePaste
Carne De PorcCarne De Porc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați gingerroot și apă; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
ApăApă
3
Capac; gatiti la setare scazuta 6 pana la 8 ore.
4
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, rupeți tăiței rezervați în bucăți; se adaugă la amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Carne De PorcCarne De Porc
5
Adăugați păstăi de mazăre și ceapă; se amestecă bine. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu 10 până la 15 minute mai mult sau doar până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
CeapăCeapă
6
În castron mic, amestecați sosul de soia și amidonul de porumb până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de porc. Acoperiți; gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista