Tailgating Asiatice Aripi
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Tailgating aripi Asiatice ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. O porție conține 232 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți coajă de tei, oregano, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Asiatice Fierbinte Aripi, Aripi De Pui Asiatice, și Asiatice Aripi Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează aripile cu sare și piper. Aranjați aripile de pui pe o foaie de copt într-un singur strat. Introduceți cuptorul preîncălzit și gătiți timp de 45 de minute.
Scoateți aripile din cuptor într-un castron și lăsați să se răcească. Acoperiți și refrigerați până când sunteți gata să terminați la evenimentul de pe grătar.
Combinați toate ingredientele într-o pungă de plastic resigilabilă de galon și combinați bine.
Preîncălziți un grătar la 350 de grade F, pregătit pentru căldură indirectă.
Adăugați toate aripile și gătiți timp de 10 până la 15 minute pentru a reîncălzi și a obține câteva urme de grătar, întorcându-se după 7 minute.
Scoateți aripile de pe grătar într-un vas de servire.
Adăugați sosul și aruncați pentru a combina.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.