Tagine de miel cu ceapă caramelizată

Tagine de miel cu ceapă caramelizată
Tagine de miel cu ceapă caramelizată este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 498 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de vită, miere, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este bine. Încercați Tagine de miel cu ceapă caramelizată, Ingredientul Secret (Turmeric): Tagine de miel marocan cu Turmeric, ceapă și măsline, și Burgeri de miel cu ceapă roșie caramelizată, Mayoli și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele de amestec de condimente, apoi puneți-le deoparte într-un recipient bine închis.
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, 20-25 de minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați stafide, scorțișoară, sare și piper; continuați să gătiți 5 minute sau până când ceapa este caramelizată. Puneți amestecul de ceapă deoparte. (Acest lucru poate fi preparat cu o zi sau două înainte și refrigerat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
În timp ce amestecul de ceapă gătește, se usucă mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Presărați amestecul de condimente într-un vas superficial. Înveliți mielul pe ambele părți; deoparte. (Mielul poate fi pregătit cu până la 8 ore înainte și refrigerat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie la foc mediu-mare. Sear miel pe ambele părți, astfel încât condimentele să adere la ea. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Pentru carnea medie-rară, gătiți mielul 5-6 minute pe fiecare parte sau până când termometrul înregistrează 145; pentru mediu, gătiți 8-10 minute pe fiecare parte sau până când termometrul înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Transferați într-un platou de servire sau într-un vas de tagine; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
10
Adăugați bulion în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați mierea, reduceți sosul la 1/2 cană (aproximativ 4 minute) și turnați peste miel. Se amestecă amestecul de miel peste cuscus; se acoperă cu ceapă (se reîncălzește dacă este necesar) și se presară cu migdale prăjite, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1
Rețetele noastre necesită o tigaie, dar puteți găti și folosind un fel de mâncare tagine. Dacă utilizați o tagină de smalț din fontă grea, cum ar fi All-Clad sau Le Creuset, tăiați lichidul din rețetă la jumătate; sigiliul strâns al vasului nu permite la fel de multă evaporare ca o tigaie obișnuită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Tajine PotTajine Pot
2
Un fel de mâncare tagine conține o cantitate limitată de alimente, așa că folosiți un cuptor olandez mic pentru a face cantități mari.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Tajine PotTajine Pot
3
Pentru o prezentare dramatică a mesei, în conformitate cu obiceiurile marocane, așezați vasul în centrul mesei, ridicând încet capacul pentru a elibera aromele impetuoase și a arăta masa colorată din interior.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista