Tacos Ușor De Pește

Tacos Ușor De Pește
Tacos ușor de pește ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 405 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați fasole prăjită lowfat, cremă fără grăsimi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tacos Ușor De Pește, {} Tacos Ușor De Pește, și Tacos de pește rapid și ușor.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
Grătar de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Tăiați peștele în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Bateți împreună ulei, suc de lămâie, pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Ungeți amestecul pe ambele părți ale fiecărui file; condimentează cu sare și piper. Grătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte până când sunt fierte. Umpleți fiecare tortilla cu 1 file, fulgi în bucăți și 1/4 cană fiecare varză și salsa; se acoperă cu 2 lingurițe de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se servește cu 1/2 cană de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Combinați ingredientele salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Grătar de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Tăiați peștele în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Bateți împreună ulei, suc de lămâie, pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Ungeți amestecul pe ambele părți ale fiecărui file; condimentează cu sare și piper. Grătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte până când sunt fierte. Umpleți fiecare tortilla cu 1 file, fulgi în bucăți și 1/4 cană fiecare varză și salsa; se acoperă cu 2 lingurițe de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Se servește cu 1/2 cană de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În6 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Revista