Tacos De Porc

Tacos De Porc
Tacos de porc este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți roșii, coji de taco, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde), Biți urât: Tacos de Buche (Tacos stomac de porc), și Tacos al Pastor (AKA Tacos de porc și ananas).

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc măcinată într-o tigaie mare. Maro ușor, dar nu gătiți complet. Tăiați cartofii ca niște maronii de hash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cartofi mărunțiți la carnea de porc, amestecați împreună și adăugați suficientă apă pentru a acoperi fundul tigaiei. Acoperiți tigaia și lăsați să fiarbă până când cartofii sunt moi, 15 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust. Se amestecă amestecul de porc în cochilii și se ornează cu salată, roșii, smântână și orice alte toppinguri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească fie ani de îmbătrânire, fie să fie băut la fața locului.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista