Tacos de pește la grătar ii necesită aproximativ 26 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 748 calorii, 42G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 7.91 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână avocado, mahimahi, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Rețete similare includ Tacos De Pește La Grătar, Tacos Cu Pește La Grătar, și Tacos De Pește La Grătar.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.