Tacos De Pește La Grătar

Tacos De Pește La Grătar
Rețeta Tacos de pește la grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 7,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 733 calorii. 261 persoană s-au bucurat au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de maioneză, pudră de ancho Chile măcinată, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tacos Cu Pește La Grătar, Tacos De Pește La Grătar, și Tacos Cu Pește La Grătar.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cană de măsurare cu 2 căni și bateți până se omogenizează. Se dă la frigider până la 4 ore până când este gata de utilizare. Pentru a face tacos: într-un castron mic, combinați pudra de ancho, chimenul, usturoiul, sarea și piperul și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați uleiul și amestecați până când se formează o pastă liberă. Frecați peștele cu pasta de condimente și lăsați la marinat la frigider cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Aprindeți un foc de cărbune sau preîncălziți grătarul cu gaz la înălțime. Ungeți suprafața de gătit a grătarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Lăsați cărbunii să ardă la foc mediu-fierbinte sau reglați arzătoarele cu grătar pe gaz la mediu-înalt. Grătiți peștele până când este gătit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se transferă pe o tăietură și se toacă grosier. Împărțiți tortilele în 2 stive și înfășurați fiecare în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Se pune pe grătar până se încălzește, aproximativ 5 minute. Într-un castron mare, combinați varza verde și roșie. Pentru a asambla tacos, luați 2 tortilla, acoperiți-o cu bucăți de pește, o păpușă de sos, o lingură de Pico de Gallo și o parte din varză. Strângeți o pană de var peste umplutură, pliați tortilele și mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
Varză RoșieVarză Roșie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Meredith Deeds a crescut în San Diego și m-a învățat detaliile taco-ului cu pește. Acestea sunt o adaptare a rețetei mamei sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Foto: Brian Hagiwara
3
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista