Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole

Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole
Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole este o rețetă mexicană care servește 4. Acest fel principal are 687 calorii, 13g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, salată de inimă romaine, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma avocado haas, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Cu Avocado ca desert. 142 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole, Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole, și Tacos De Pește Halibut.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar interior la foc mare sau pregătiți grătarul exterior.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Stropiți halibutul cu ulei de măsline extravirgin pentru a împiedica peștele să se lipească de tigaie sau grătar. Condimentează peștele cu sare și piper, după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Rulați var pe blat pentru a obține sucuri care curg. De asemenea, orice citrice coapte poate fi plasat într-un cuptor cu microunde timp de 10 secunde la setare ridicată pentru a induce curgerea sucurilor. Pește la grătar 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când este opac. Strângeți sucul de 1 var în jos peste pește și scoateți-l din tigaie sau grătar. Fulgi de pește în bucăți mari cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
PeștePește
VarVar
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CuptorCuptor
4
În timp ce peștele se gătește, într-un blender sau robot de bucătărie, combinați carnea de avocado, sucul de lămâie, ardeiul cayenne, iaurtul și sarea. Procesați sosul de guacamole până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GuacamolGuacamol
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
IaurtIaurt
SosSos
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Scoateți sosul de guacamole într-un castron și amestecați roșiile tăiate cubulețe și scallions tocate. Se toacă salata verde și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Când peștele se desprinde de pe tigaie sau grătar, blister și încălziți învelișurile moi de taco. Pentru a asambla, rupeți peștele și îngrămădiți o parte din carne în coji moi și ungeți cu sos guacamole. Se acoperă cu salată mărunțită, se pliază tacos și se mănâncă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
Salată VerdeSalată Verde
Coji De PasteCoji De Paste
SosSos
FolieFolie
PeștePește
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista