Tacos De Pește

Tacos De Pește
Tacos de pește ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 2269 calorii, 118g de proteine, și 143g de grăsime pe porție. Pentru $9.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, varză, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește.

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele în bucăți care se vor potrivi bine în taco după ce sunt prăjite. De obicei, am tăiat-o pe a mea de aproximativ 1 inch pe 1 inch pe 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1
Se servește cu tortilla aburită. Puteți servi cu sosul, varza, lime și avocado așa cum s-a sugerat mai sus (puneți pește în taco, adăugați avocado, varză, acoperiți cu sos și o stoarcere de lime). Sau în ultima vreme servim doar cu slaw Chipotle picant în interiorul tortilla cu pește. De obicei, două bucăți de pește pe taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Ulei De PiperUlei De Piper
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateNormal
Gata În33 m.
Porții1
Scor De Sănătate95
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista