Tacos de carne de vită: Tacos De Carne Asada
Reteta de carne de vită Tacos: Tacos de Carne Asadan este gata în aproximativ 36 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din America de Sud. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți jalapenos murat, frunze de coriandru, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Carne Asada Tacos, Carne Asada Tacos, și Carne Asada Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți friptura de flanc pe o parte cu jalapenos murat, apoi întoarceți-l lăsați să stea la temperatura camerei, acoperit timp de 1 oră.
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Condimentați ambele părți ale fripturii cu sare și piper și așezați-le pe un grătar fierbinte sau sub broiler. Gatiti friptura timp de 5 pana la 6 minute pe fiecare parte (pentru mediu rar), apoi tocati in bucati de 1/4 inch.
Încălziți o tigaie mică și adăugați 1 lingură de ulei de canola. Tortilla caldă de porumb timp de 30 de secunde pe fiecare parte, adăugând mai mult ulei, după cum este necesar. Stivați 2 tortilla împreună, așezați carnea în centrul tortilelor și acoperiți cu ceapa și cilantro.
Stropiți o linguriță de salsa de arbol deasupra fiecărui taco.