Tacos cu deget de pește
Dacă doriți să adăugați mai multe Mexicane rețete în cutia de rețete, tacos cu degetul de pește ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 74 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, coji de taco, salată de varză gata preparată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Torpile deget de pește, Pește și plăcintă cu degetul, și Deget de pește de casă sarnie.
Instrucțiuni
Gatiti degetele de peste si incalziti tacos-urile urmand instructiunile pachetului. Între timp, amestecați salata de varză cu feniculul, coaja și sucul de lămâie și puțin piper negru.
Împărțiți salata de varză și degetele de pește între tacosurile calde, presărați peste coaja de lămâie suplimentară și serviți imediat cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.