Tacos Cu Coarde
Tacos Stringy ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 151 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, set de cină Taco Bell Taco crocant, Brânză cu șiruri de mozzarella Polly-o și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ), și Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde).
Instrucțiuni
Gatiti carnea cu condimente Taco
Se amestecă conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Trageți brânza în fâșii subțiri.
Umpleți uniform cojile de Taco cu amestec de carne; se acoperă cu brânză, salată și Salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.