Tacos cu cartofi, Poblano și Chorizo

Tacos cu cartofi, Poblano și Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de cartofi, Poblano și Chorizo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 446 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de canolan, tortilla de porumb, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos cu cartofi, Poblano și Chorizo, Cartofi dulci + Tacos Chorizo cu Salsan de fasole neagră și cremă de avocado Poblano prăjită, și Salată De Cartofi Poblano Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Tăiați poblanos pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
SemințeSemințe
3
Așezați jumătățile poblano, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 8 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
5
Lăsați să stea 5 minute. Coaja; se toacă grosier.
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați cartofi; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
9
Scoateți cartoful; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați poblano, porumb, ardei roșu și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Piper PoblanoPiper Poblano
UsturoiUsturoi
PorumbPorumb
12
Adăugați amestecul de ceapă la cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
13
Adăugați chorizo în tigaie; gătiți 1 1/2 minute, amestecând pentru a se sfărâma. Întoarceți amestecul de cartofi în tigaie. Se amestecă în stoc și sare; se aduce la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când cartoful este fraged, chorizo este gata și lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
CartofiCartofi
StocStoc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Lucrând cu 1 tortilla la un moment dat, încălziți tortilele la foc mediu-mare direct pe ochiul unui arzător timp de aproximativ 15 secunde pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate. Aranjați aproximativ 1/3 cană amestec de cartofi în centrul fiecărei tortilla; se acoperă cu 1 1/2 lingurițe de ceapă și 1 1/2 lingurițe de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
CartofiCartofi
15
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista