Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de cartofi, Poblano și Chorizo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 446 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de canolan, tortilla de porumb, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos cu cartofi, Poblano și Chorizo, Cartofi dulci + Tacos Chorizo cu Salsan de fasole neagră și cremă de avocado Poblano prăjită, și Salată De Cartofi Poblano Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Tăiați poblanos pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Semințe
3
Așezați jumătățile poblano, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 8 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
5
Lăsați să stea 5 minute. Coaja; se toacă grosier.
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați chorizo în tigaie; gătiți 1 1/2 minute, amestecând pentru a se sfărâma. Întoarceți amestecul de cartofi în tigaie. Se amestecă în stoc și sare; se aduce la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când cartoful este fraged, chorizo este gata și lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Cartofi
Stoc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Lucrând cu 1 tortilla la un moment dat, încălziți tortilele la foc mediu-mare direct pe ochiul unui arzător timp de aproximativ 15 secunde pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate. Aranjați aproximativ 1/3 cană amestec de cartofi în centrul fiecărei tortilla; se acoperă cu 1 1/2 lingurițe de ceapă și 1 1/2 lingurițe de brânză.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.