Tacos Cu Avocado De Somon
Tacos cu Avocado de somon ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $1.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 206 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână queso fresco, sare, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tacos de somon cu cremă de Avocado, Tacos de pește de somon cu sos de Avocado, și Tacos de somon cu Salsa de avocado Mango.
Instrucțiuni
Puneți somonul într-o pungă de plastic pentru alimente grele.
Adăugați ceapa, sucul de lămâie, usturoiul, piperul și uleiul. Sac de etanșare. Întoarceți peștele des timp de 30 de minute.
Între timp, stivuiți tortilele și sigilați în folie.
Tăiați o bucată de folie rezistentă de aceeași dimensiune ca somonul. Ridicați peștele din marinată și așezați pielea în jos pe folie.
Așezați folie cu pește pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni medii sau grătar cu gaz pe mediu (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde). Distribuiți uniform ceapa din marinată peste pește. Închideți capacul pe grătar; deschideți orificiile de ventilație pentru cărbune.
După 5 minute, așezați pachetul de tortilla lângă somon. Întoarceți tortilla la fiecare câteva minute. Gatiti pana cand somonul nu mai este translucid, dar este inca umed in centru (taiat pentru a testa) si tortilele sunt fierbinti in centru, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Scoateți pielea de somon și aruncați-o.
Tăiați peștele în bucăți de 1 inch și puneți-l într-un castron.
Pentru a asambla tacos, înfășurați bucăți de somon, salsa, varză și feta în tortilla.
Se adaugă sare după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.