Taco Negru de Kale din Asia de Sud-Est (cu un pic de burtă de porc)

Taco Negru de Kale din Asia de Sud-Est (cu un pic de burtă de porc)
Reteta din Asia de Sud-Est Negru Kale Taco (cu un pic de burta de porc) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 446 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă, burtă de porc, mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burtă de porc (sau pui) Yakitori și Slaw Asiatic, Asiatice burta de porc Supa de fasole cu Video, și Fripturi De Ochi Din Asia De Sud-Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul și sarea cu 4 căni de apă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Puneți carnea de porc într-un vas mic de copt și acoperiți cu amestecul de saramură. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Aruncați saramura. Aranjați grăsimea de porc cu fața în sus în vasul de copt și adăugați bulionul de pui. Acoperiți bine cu folie și fierbeți la cuptor până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore. Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F. descoperiți tigaia și continuați să gătiți până când carnea de porc se rumeneste, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Grăsime De PorcGrăsime De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Între timp, încălziți aproximativ 1 inch de ulei într-o cratiță medie la 375 grade F. prăjiți tăiței de ou, amestecând o dată sau de două ori, până se rumenesc și se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se transferă pe o placă căptușită cu hârtie pentru a se scurge și se presară cu sare. Se sfărâmă în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
7
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Adăugați varza și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
9
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul. Strângeți uscat. Amestecați împreună smântâna, sambalul, sucul de lămâie, un vârf de sare și doar 1-2 linguri de apă pentru a face un sos drizzly. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
10
Când este gata de servit, încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
12
Adăugați varza și gătiți, amestecând, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
13
Se ia de pe foc, se amestecă sosul de pește și soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
14
Feliați burta de porc împotriva bobului în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
15
Încălziți tortilele direct pe flacăra blatului aragazului până se încălzesc și se rumenesc ușor în pete. Umpleți fiecare tortilla cu kale și felie mică de carne de porc. Se acoperă cu tăiței prăjiți, cilantro tocat și mentă și se strecoară cu smântâna sambal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
KaleKale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Numit după bunica lor, Hope Marguerite Beaumont, acest butoi fermentat și maturizat Chenin Blanc este întotdeauna elegant și complex. Câștigător a patru rating platou de 5 stele, este văzut ca unul dintre vinurile Chenin de referință din Africa de Sud.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista