Supă vietnameză de carne de vită cu tăiței cu verdeață asiatică
Rețeta supă vietnameză de carne de vită-tăiței cu verdeață asiatică este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână bețișoare largi de orez, ghimbir, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Supă De Tăiței De Vită Vietnameză, și Carne De Vită Pho (Supă De Tăiței Vietnamezi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Congelați carnea de vită 10 minute; tăiați cerealele în felii groase de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, Spălate
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Puneți ceapa și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță mare; gatiti la foc mediu-mare 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați bulion și 3 căni de apă; aduceți la fierbere. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită fină peste un bol; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați sos de soia, zahăr și sos de pește; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și Verde
7
Adăugați bok choy și mazăre de zăpadă; fierbeți 4 minute sau până când mazărea este crocantă-fragedă și bok choy se ofilește.
Aranjați 1/2 cană de tăiței în fiecare dintre cele 4 boluri mari. Împărțiți carnea de vită crudă și feliile de chile uniform între boluri. Polonic aproximativ 1 2/3 cani supa fierbinte peste fiecare portie (bulion va găti carne de vită). Topiți fiecare porție cu 1/4 cană de varză de fasole, 1 lingură de busuioc și 1 lingură de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch