Supă Vegetariană De Legume

Supă Vegetariană De Legume
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, supa vegetariană de legume ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână crutoane de salată condimentate, ceapă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Supă De Legume Ușoare Sănătoase:, Cum se gătește: ciuperci Shiitake Ovo-vegetariene de 10 minute și supă de legume, și Fasole vegetariană și Chili vegetal sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește ceapa și țelina în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați bulionul, roșiile, legumele, zahărul și condimentele; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20-25 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
LegumeLegume
TomateTomate
BulionBulion
ZahărZahăr
3
Se presară cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupăAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista