Supă Udon cu creveți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Udon cu creveți. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 486 calorii, 40g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați tăiței Jumbo udon, amestec de ciuperci, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Boluri cu creveți cu o oală și Udon, Yaki Udon Cu Creveți, și Udon Prăjit Cu Creveți Uscați.
Instrucțiuni
Ștergeți kombu curat cu o cârpă; tăiați foile pe lungime în bucăți de 3 inci.
Puneți kombu într-o cratiță mare la foc mediu-mare; acoperiți cu 2 litri de apă rece.
Se încălzește amestecul la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu se fierbe). Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 20 de minute.
Scoateți de pe foc; aruncați kombu. Se amestecă bonito și ghimbir; lăsați să stea 10 minute sau până când bonito se scufundă. Se strecoară printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză peste un castron; aruncați solidele.
Ștergeți tigaia curată. Întoarceți bulionul în tigaie; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc. Se amestecă ciupercile; lăsați să stea 20 de minute. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză peste un castron, rezervând ciuperci și bulion. Ștergeți tigaia curată. Întoarceți bulionul în tigaie; aduceți la foc mic. Tăiați gros ciupercile.
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Tăiați ceapa în bucăți de 1 inch; tăiați fiecare bucată pe jumătate pe lungime.
Tăiați bucățile de ceapă pe lungime în fâșii subțiri.
Combinați zahărul, sosul de soia și oțetul într-un castron mic, amestecând bine.
Adăugați creveți în bulion; gatiti 1 minut. Se amestecă ciupercile; gatiti 30 de secunde.
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de oțet.
Așezați aproximativ 1 cană de tăiței în fiecare din cele 4 boluri; se acoperă cu 2 căni de amestec de bulion. Împărțiți fâșiile de ceapă uniform între boluri.