Supă Thailandeză De Nucă
Supa Thai Butternut ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 317 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ghimbir, frunze de coriandru, arahide prăjite uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Supă Thailandeză De Dovleac, Supă Thailandeză De Dovleac, și Supă De Dovleac În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Adăugați pastă de curry, usturoi și ghimbir; saut 45 de secunde, amestecând constant.
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente (prin sare); capac. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând frecvent.
Puneți jumătate din amestecul de dovlecei într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de dovlecei rămas. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 4 boluri; se acoperă cu 2 linguri de arahide și 1 lingură de coriandru.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.