Supă Thailandeză De Nucă

Supă Thailandeză De Nucă
Supa Thai Butternut ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 317 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ghimbir, frunze de coriandru, arahide prăjite uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Supă Thailandeză De Dovleac, Supă Thailandeză De Dovleac, și Supă De Dovleac În Stil Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați pastă de curry, usturoi și ghimbir; saut 45 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
5
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente (prin sare); capac. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SareSare
6
Puneți jumătate din amestecul de dovlecei într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de dovlecei rămas. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 4 boluri; se acoperă cu 2 linguri de arahide și 1 lingură de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ArahideArahide
Suc De FructeSuc De Fructe
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista