Reteta supa Taco cu fasole si tortilla la cuptor este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 699 calorii, 33g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bere, carne de vită măcinată, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Noapte Taco cu tortilla de porumb de casă, Tortilla De Pui La Cuptor, și Mango la cuptor cu tortilla de scorțișoară-zahăr pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.