Supă Simplă De Pește

Supă Simplă De Pește
Supa de pește simplă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 9,27 USD pe porție. O porție conține 993 calorii, 91G de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați basul, uleiul vegetal, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sosul de pește thailandez, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni cu sos de anason stelat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Pește Simplu, Pește Simplu La Cuptor, și Supă Simplă De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați fileurile de pește în 1-in.- benzi largi și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 1 lingură. sosul de pește și amidonul de porumb și aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De PeșteSos De Pește
3
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați șobolani și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați roșii, ghimbir, chile, schelet și cap de pește și 2 qts. apă; crește căldura la mare și se aduce la foc mic. Reduceți focul la foc mic și gătiți, neacoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
PeștePește
7
Îndepărtați scheletul și capul de pește și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
8
Adăugați fâșii de pește și suc de lămâie chiar înainte de servire, apoi fierbeți 3 până la 5 minute, până când peștele este opac pe tot parcursul. Gustați bulionul și adăugați mai mult sos de pește, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
PeștePește
9
Se toarnă în boluri de supă încălzite și se acoperă cu cilantro și usturoi prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
UsturoiUsturoi
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
10
Serviți imediat.
11
* Un negustor de pește poate file de pește pentru tine, dar asigurați-vă că pentru a cere oase și cap-ei dau aroma bogata la supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SupăSupă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista