Supă Simplă De Conopidă
Supa simplă de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1034 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână sare, arpagic, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă simplă cremoasă de conopidă și anghinare, Conopidă Simplă, și Rețetă Simplă De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Aduceți 1 litru de apă la fierbere într-o oală de dimensiuni medii.
Adăugați 2 lingurițe de sare în apă (dacă folosiți unt sărat în această rețetă, folosiți doar 1 linguriță de unt).
Adăugați buchețelele de conopidă și gătiți până sunt fierte, aproximativ 4 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta floretele într-un castron. Rezervați apă de gătit.2 lucrând în loturi, umpleți un blender pe jumătate cu conopidă gătită, adăugați suficientă apă de gătit în vasul blenderului, astfel încât să apară un sfert din drum. Pur și simplu până la neted. Doriți ca consistența să fie cea a supei, așa că, dacă trebuie să adăugați mai multă apă, faceți acest lucru. Pentru fiecare lot de blender, adăugați sare și unt după gust (aproximativ 1/2 linguriță de sare și aproximativ o lingură sau mai mult de unt pentru fiecare lot de blender). Deoarece utilizați doar apă de gătit ușor sărată pentru o bază, nu stoc, va trebui să săriți acest lucru mai mult decât ați face altfel.3
Serviți imediat în boluri.
Stropiți ulei de măsline deasupra și presărați arpagic tocat.