Supă Simplă De Conopidă

Supă Simplă De Conopidă
Supa simplă de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1034 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână sare, arpagic, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă simplă cremoasă de conopidă și anghinare, Conopidă Simplă, și Rețetă Simplă De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Aduceți 1 litru de apă la fierbere într-o oală de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 2 lingurițe de sare în apă (dacă folosiți unt sărat în această rețetă, folosiți doar 1 linguriță de unt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt SăratUnt Sărat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați buchețelele de conopidă și gătiți până sunt fierte, aproximativ 4 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta floretele într-un castron. Rezervați apă de gătit.2 lucrând în loturi, umpleți un blender pe jumătate cu conopidă gătită, adăugați suficientă apă de gătit în vasul blenderului, astfel încât să apară un sfert din drum. Pur și simplu până la neted. Doriți ca consistența să fie cea a supei, așa că, dacă trebuie să adăugați mai multă apă, faceți acest lucru. Pentru fiecare lot de blender, adăugați sare și unt după gust (aproximativ 1/2 linguriță de sare și aproximativ o lingură sau mai mult de unt pentru fiecare lot de blender). Deoarece utilizați doar apă de gătit ușor sărată pentru o bază, nu stoc, va trebui să săriți acest lucru mai mult decât ați face altfel.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Serviți imediat în boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Stropiți ulei de măsline deasupra și presărați arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista